Forside Jubilæum 70 år Jubilæum 75 år Jubilæum 80 år

75 års jubilæum

Struer Folkedanserforening havde 7 december 2006, 75 års jubilæum. En festlig dag der begyndte med opvisning af børn og voksne på rådhuspladsen.
Efter en fin opvisning, var der reception i Gimsing Sognegård, hvor der var mange ude og hilse på foreningen, samt se den fine udstilling af dragter og tilbehør, der var fremstillet af foreningens medlemmer.
Yderligere kørte der en billedkavalkade af foreningens historie på PC. Under receptionen var der opvisning af midtvejsholdet, der viste mange fine danse
Om aftenen var der festmiddag, med mange gæster fra naboforeningerne, samt vores venskabsby i Sverige, og ikke mindst vore egne medlemmer.
Efter middagen sørgede Hardsyssel spillemandslau for at maden blev rystet på plads med en fin koncert under kaffen, samt musik til legestue under ledelse af Egon.
På de efterfølgende billeder kan der ses klip fra dagen.
Jubilæumsblad