Forside Bestyrelsen Vedtægter Historie Dansested Om os jubilæum

Struer Folkedanserforening er en blandet flok på ca. 50 medlemmer, fordelt i alderen fra 18 til over 80 år, øvede og begyndere. Så er du inden for denne kategori,og har lyst til at danse, er der altid plads til dig.

Vi mødes hver mandag, og danser de gamle danse, en kulturarv, som vi værner om.

De flotte dragter, som du måske har set til opvisninger, bruger vi ikke til hverdag. Det er slet ikke nødvendig at eje en sådan dragt, for at gå til folkedans. Det er kun til opvisning og vore ture til udlandet, at dragterne er i brug, og ønsker man at have dragt på, kan en sådan lejes.

Ønsker man at eje sin egen dragt, har foreningen en syaften torsdage, hvor der fremstilles mange smukke dragter. Denne aften er ikke kun for damer, der er flere mænd der har syet deres egen dragt.

Foreningen er i løbet af året ude at give opvisning på plejehjem, gågaden, eller andre steder, hvor vi kan skabe lidt glæde med frisk musik og dans.